SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Badmintonklubb

ÖBK säljer Doftprinshen 6 mars - 30 mars!
2023-03-03 15:51

Nu är det dags för ÖBK att för första gången genomföra en försäljningsperiod av produkter från vår samarbetspartner ”Doftprinshen” – det finns toapapper och tvättmedel med mera! 

Hej alla ÖBKare!

Nu är det dags för ÖBK att för första gången genomföra en försäljningsperiod av produkter från vår samarbetspartner ”Doftprinshen” – det finns toapapper och tvättmedel med mera!

För varje såld enhet tjänar klubben 40 kr. Vi har inga säljkrav på dessa produkter, vi hoppas att så många som möjligt försöker dra sitt strå till stacken och försöker sälja eller köper något själva. Varje såld enhet ger viktiga pengar in till verksamheten!

– Alla som säljer minst 5 Doftprinshen-produkter är med i en utlottning om fina priser!

All information finns i säljfoldern/på detta blad som du/ditt barn får på träningen under V.9, eller gå in och läs under försäljningsfliken på www.orebrobadminton.com

Senast 30 mars lämnas säljfoldern in till Niklas på ÖBK-kontoret alternativt sätts i brevstället utanför kontoret – märkt ”ÖBK Kansli” (kontoret ligger längst in till höger efter entrén i Backahallen). Se till att spelarens namn är tydligt angivet på baksidan av foldern.

* Försäljningsperioden pågår till och med torsdag 30 mars!

Information kring uthämtning av sålda Doftprinshen-produkter och betalning mailas
ut efter avslutad försäljning.

Vid frågor om försäljningen maila Niklas på kansliet: obk@orebrobadminton.com

 

Via Doftprinshens hemsida kan ni läsa mer om produkterna: www.doftprinshen.se


Nyhetsarkiv
ÖBKs sommarfys i juni!2024-05-23 17:01
Sportlovsläger vecka 8!2023-02-10 15:00
Brev från styrelsen!2023-02-07 15:00
ÖBKs årsmöte 2023!2023-01-20 17:00
 
Följ oss på Instagram!