SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Badmintonklubb

Försäljningar

För att verksamheten ska gå ihop och att vi kan ha en god kvalitet på träning, administration, banor, bollar och så vidare så krävs det att vi genomför en del extra aktiviteter för att dra in pengar. Vi genomför en del försäljningar under ett verksamhetsår där vi tillsammans hjälps åt.

 

Vi har en del aktiviteter som är förknippade med säljkrav för samtliga spelare i träningsgrupp i föreningen och en del är på frivillig basis. Vi uppmanar alla spelare och familjer att göra sitt bästa vid alla säljtillfällen så att vår verksamhet kan vara så bra som möjligt utan höjda kostnader.

 

Under HT23 säljer vi:

Restaurangchansen (sep/okt) - se artikel nedan för all information! (Säljkrav på 1 st RC enhet för alla spelare i träningsgrupp)

 

Bingolotter till Uppesittarkvällen (nov/dec) - mer information inom kort! (Säljkrav på 3 st lotter för alla spelare i träningsgrupp)

ÖBK säljer Restaurangchansen HT23!

I höst säljer ÖBK nya Restaurangchansen!

 

Restaurangchansen finns numera endast som app! Man kan välja mellan två versioner: ”Singel/vanlig (1 användare)” eller ”Familj” (4 användare) – det som passar bäst för kunden!

Singel-varianten kostar 300 kr och familje-varianten kostar 450 kr.
Föreningen tjänar halva säljbeloppet - bra förtjänst till föreningen som är viktig för att vi ska kunna hålla i gång verksamheten på bästa sätt!

Varje såld enhet är positivt för föreningen!

 

OBS! Det är obligatoriskt för alla aktiva spelare i träningsgrupp att sälja minst 1 RC var. Om du inte säljer minst 1 RC faktureras du 130 kr efter säljperioden, eller swisha in 130 kr innan och märk betalning SPELARENS NAMN + FRIKÖP (se swishnummer längre ner på sidan).

 

Så börja att ta upp beställningar från era vänner och bekanta!
Apparna är giltiga 1 år från det datum du aktiverar den. Utdelning sker angivna datum nedan - i Backahallen (på ÖBK kontoret, längst till höger direkt efter entrén, eller utanför konferensrummet). Vi uppdaterar datumen löpande men passa på i början när vi har flera dagar att hämta ut:

 

Uthämtning vecka 39:

Prel. utdelningstider (kan ändras vid möten etc).

Från ÖBK-kontoret:

Måndag 25 sep: kl. 1630-1830

Tisdag 26 sep: kl. 1745-1830

Onsdag 27 sep: kl. 1630-1800

Torsdag 28 sep: kl. 1630-1800

Det går alltid bra att knacka på och se om Niklas är på plats!

 

Inbetalning:
Betalning sker via ÖBKs egna swish eller egna bankgiro enligt nedan:
Swish: 123 299 28 24 / BG: 5044 – 6285 (MÄRK BETALNING MED SPELARENS NAMN + RC)

* SISTA DAG ATT HÄMTA UT ÄR ONSDAG 11 OKTOBER! *

 

UTLOTTNING AV RACKET BLAND SÄLJARNA!

Alla som säljer minst 3st RC är med i en utlottning om ett racket från Forza! (1 lott i dragningen per sålda 3 st!)

 

Klicka här för att läsa INFOBLADET med all information samlad!

 

Klicka här för att läsa om erbjudandena i RC!

 

 
Följ oss på Instagram!