SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Badmintonklubb

Tävlingsinformation

Här hittar du allt som har med tävlande och tävlingsspel att göra!

Vad gäller om jag vill tävla i ÖBK, licenser, anmälan, subventioner med mera.

 

Genom att tävla träffar du nya badmintonkompisar och får nya erfarenheter. Det är väldigt bra stämning och mycket kul att komma igång med tävlandet oavsett ålder!

 

För att tävla nybörjartävlingar, likt Örebro Junior Tour krävs ingen tävlingslicens, men för att tävla nationella sanktionerade tävlingar så krävs licens.

Se flik ovan kring tävlingslicens eller klicka här för att komma dit!

 

För att se en anpassad tävlingskalender med lämpliga tävlingar för ÖBK:are - klicka här!

 

För att se Svenska Badmintonförbundets tävlingskalender - klicka här!

 

För att se lottningar till tävlingar se Badminton Tournament Software - klicka här!

 

Anmälningar till tävlingar:

På ÖBKs anslagstavla i hallen sätts anmälningslappar upp för aktuella tävlingar där du fyller i namn, kategori och klass. Där finns information om klasser för respektive tävling och sista anmälningsdag att skriva upp sig (datumet på lapparna gäller, detta för att vi ska kunna anmäla från klubben till arrangören). Alla gulmarkerade tävlingar samt svarta ÖJT sätts upp.

 

Övriga tävlingar t.ex. Elit/Veteran mailar du just nu in till kansliet på obk@orebrobadminton.com och anger önskad kategori samt klass.

 
Följ oss på Instagram!