SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Badmintonklubb

Partners

Partnerskap & sponsring

Om du som privatperson eller ditt företag är intresserade av att bli partners och sponsra Örebro Badmintons verksamhet så finns alla möjligheter för detta. Det finns flera olika sätt att bidra. Man kan som företag/privatperson kliva in med pengar och få exempelvis en skylt i hallen, reklamplats på vår hemsida samt få pushar i våra sociala mediekanaler. Du kan även köpa ditt eget bannamn och utöver att synas på golvet även exponeras i hallens digitala bokningssystem Matchi med tusentals användare varje månad. Det finns även möjlighet att köpa turneringsnamn och lägernamn.

 

Vi kan även erbjuda företagskvällar/tillfällen där vi står för tränare, racket, bollar och håller ett pass för en anpassad grupp. Eller om du/ditt företag vill genomföra en badmintonturnering kan vi även organisera en sådan – alla möjligheter finns! 

 

Sponsringsalternativ & priser

I alla våra sponsringsförslag ingår logga och företagsnamn på vår hemsida samt publicering på våra sociala medier Facebook och Instagram.

Klicka hör för att läsa vårt samlade dokument kring sponsringsalternativ!

 

ÖBK partners idag:

Vi är mycket tacksamma för de som valt att bidra till vår verksamhet på ett eller annat sätt!

 

Vi säger stort tack till våra partners nedan!

Tack Aspen Partner!
Tack NA Fastigheter!
 
Följ oss på Instagram!