SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Badmintonklubb

Newbodyförsäljning 28 april-24 maj!
2023-04-28 16:00

Nu är det dags för Örebro Badmintonklubb att starta en försäljningsperiod av ”Newbody” - kläder, kryddor och annat! Se all information i artikeln!

Nu är det dags för Örebro Badmintonklubb att starta en försäljningsperiod av ”Newbody” - kläder, kryddor och annat! Kläderna håller bra kvalitet och det finns något som passar för alla: T-shirts, linnen, underställ, underkläder med mera i många olika varianter! Denna gång finns även kryddpaket, tvålpaket, doftljus och handdukar att välja på.   

Vi har inga säljkrav på Newbody, men hoppas att så många som möjligt försöker dra sitt strå till stacken. För varje sålt paket får klubben viktiga pengar i förtjänst och varje intjänad krona bidrar till att göra verksamheten ännu bättre!

Bland de säljare som säljer minst 10 paket drar vi 3 vinnare som får varsin privatlektion med Ture!


Följ den här länken till inlogg och registrering av sålda produkter:
https://portal.newbodyfamily.com/reg/TEPHPEM eller klicka här!
Vi säljer ur katalog:
Ljusgrå/Vår 2023.

Papperskataloger
delas ut på träningarna från vecka 18 eller kan hämtas ut på ÖBK-kontoret (Backahallen, första korridoren in till höger längst ner mot skrivaren) eller i tidskriftssamlaren på väggen bredvid anslagstavlan på bottenplan utanför omklädningsrummen från och med måndag 1 maj. Det är enkelt att dela försäljningen digitalt med vänner och bekanta via mail eller sociala medier! I den digitala katalogen finns ett större utbud av produkter (se länken ovan)!

 

Efter avslutad försäljning registrerar ni alla produkter digitalt via länken ovan. Ni betalar in för era sålda paket helst via swish. Annars via en kontoöverföring till bankgiro. Märk betalningarna med ”Namn + Newbody”. Betalning ska ha skett senast 2 veckor efter att ni hämtat ut era varor.

ÖBK Swish: 123 299 28 24                                             ÖBK bankgiro: 5044 – 6285


* Försäljningsperioden pågår från och med 28 april till 24 maj.
Samtliga beställningar måste vara inregistrerade via webben senast 24 maj.

Leverans av beställda varor sker till Backahallen. Information om uthämtningstillfällen publiceras på hemsidan så snart vi vet när varorna anländer (preliminärt 1-2 veckor efter sista beställningsdag).

Vid frågor kring försäljningen kontakta Niklas på kansliet
obk@orebrobadminton.com


Nyhetsarkiv
ÖBKs sommarfys i juni!2024-05-23 17:01
Sportlovsläger vecka 8!2023-02-10 15:00
Brev från styrelsen!2023-02-07 15:00
ÖBKs årsmöte 2023!2023-01-20 17:00
 
Följ oss på Instagram!