SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Badmintonklubb

Bra kämpat på SM av ÖBK-gänget!
2023-02-09 14:38

Förra helgen (3-5 feb) genomfördes senior SM i Malmö. ÖBK hade ett gäng spelare på plats i form av Jesper, Ture, Mathias, Emma, Lydia och Chanel.  

Kvalet inleddes under fredagen.

Emma och Ture lyckades med bedriften att vinna två tajta tresetare och tog sig in i huvudturneringen - mycket bra jobbat! Jesper vann sin första singelmatch men föll mot en seedad kvalspelare i andra omgången. Chanel vann en mixedmatch men föll sedan i en tajt tresetare i andra rundan. Ture tvingades lämna återbud i singeln på grund av tveksamt hälsoläge. Även Chanel/Lydia tvingades lämna återbud efter att Chanel skadat foten.

 

Under lördagen klev Mathias in i singelturneringen men förlorade mot den blivande bronsmedaljören Jacob Nilsson i två raka set i förstarundan. Ture och Emma blev utslagna i första omgången i huvudturneringen i mixed. Men bra jobbat av hela gänget under helgen!

 

Vi hälsar även ett stort grattis till Elin Öhling (numera Västra Frölunda) som lyckades att ta ett silver i damsingel - mycket starkt jobbat!

 

Klicka här för att se alla resultat från senior SM!


Nyhetsarkiv
Sportlovsläger vecka 8!2023-02-10 15:00
Brev från styrelsen!2023-02-07 15:00
ÖBKs årsmöte 2023!2023-01-20 17:00
 
Följ oss på Instagram!