SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Örebro Badmintonklubb

Örebrocupen 2024: 27-28 april!

ÖREBROCUPEN 2024 spelas helgen 27-28 april!

 

 

Klicka här för att komma till Tournamentsidan!

 

 

Klicka här för att se inbjudan!

 

Vi söker funktionärer till Örebrocupenhelgen!

Vi kommer göra funktionärsscheman med olika pass & uppgifter. Om man har möjlighet att hjälpa till så maila Niklas på obk@orebrobadminton.com Omfattningen på tävlingen är mer känd under kommande vecka men initiala aviseringar om ifall man är tillgänglig är välkommet!

Planen är att dela in dagarna i förmiddagspass, eftermiddagspass och kvällspass. Man kan såklart bidra på flera olika pass under helgen. 

Tänkta uppgifter: "Sekretariat" , "Banvärd" (sopa + dela ut bollar), "Kioskpersonal Adolfsberg" & "Allt i allo".

Maila in till exempel "Jag kan vara med lördag förmiddag, gärna i Adolfsbergsskolan och kan tänka mig att vara banvärd" (eller att man "är öppen för förslag under lördag eftermiddag").

Inför helgen kan alla bidra med att baka kakor/bullar/muffins etc, som vi kan sälja i Adolfsbergskiosken samt ha i funktionärsrummet i Backahallen (Fika lämnas in under fredagen 26 april i Backahallens konferensrum). Maila in om det är så att ni kan baka något!

Söndag 21 april kl. 14-16 har vi ett "Genrepsmöte" i Backahallens konferensrum för alla som har anmält sig att hjälpa till, där vi går igenom mer utförligt de olika uppgifterna och sätter ihop slutgiltigt schema!

 
Följ oss på Instagram!